Calitate

Întregul proces de producție este gestionat și supravegheat de o echipă de specialiști atent selectați. Datorită implicării lor și calificărilor înalte, îndeplinim cele mai înalte standarde de calitate.

Planificarea producției se realizează cu câteva luni în avans, ceea ce ne permite să livrăm produse proaspete care îndeplinesc toate cerințele clienților.

Am implementat un sistem intern de control al calității în cinci etape

  • inspecție detaliată a calității furajelor
  • control detaliat al calității în procesul de reproducere
  • îngrijire veterinară în timpul reproducerii
  • control în timpul procesării cărnii
  • cele mai înalte standarde de ambalare

CONTROLUL CALITĂȚII ÎN MAI MULTE ETAPE

Calitatea este importantă atât pentru noi, cât și pentru clienții noștri, așa că luăm măsuri și fiecare decizie luată are ca scop asigurarea unor standarde de calitate superioare.

Supravegherea continuă și durabilă asupra procesului de producție, de la creșterea animalelor până la livrarea produselor finale către clienți, ne permite să ne asigurăm că produsele noastre sunt sigure, sănătoase și de cea mai înaltă calitate.

SISTEM DE MANAGEMENT AL PRODUCȚIEI

Calitatea este crucială pentru noi și clienții noștri, motiv pentru care, pentru a asigura cel mai înalt standard al produselor pe care le producem, am implementat un sistem de management al calității ERP. Ne permite să monitorizăm îndeaproape anumite etape ale producției, vânzărilor și distribuției de carne.

Gestionăm stocul în depozite și supraveghem lanțul logistic. Controlul duratei de valabilitate a produselor în conformitate cu cerințele sistemului ERP ne oferă certitudinea că putem garanta o calitate consecventă și o livrare la timp.