Protecția mediului

Înțelegerea necesității protecției mediului

Impactul operațiunilor noastre asupra mediului se schimbă de-a lungul lanțului de aprovizionare, dar în fiecare etapă, strategia noastră de sustenabilitate analizează modul în care putem aborda acest impact.

Durabilitate

Lucrăm pentru a reduce impactul hranei pentru animale și a crește sustenabilitatea prin:

  • Crearea unui sistem integrat prin care putem controla calitatea și modalitatea de obținere a furajelor
  • Utilizarea și analiza rapoartelor privind impactul fermelor de animale și păsări asupra mediului înconjurător
  • Căutăm constant modalități de control ale deșeurilor

Excelență în bunăstarea animalelor

La Vanbet, considerăm că excelența în bunăstarea animalelor de ferme este un element cheie pentru afacerea noastră. Echipa noastră ține legătura atât cu departamentele interne, cât și cu clienții pentru a ne asigura că standardele înalte de bunăstare nu sunt doar implementate, ci și menținute în mod constant.

Ne concentrăm foarte mult pe regenerarea solului și acordăm o grijă deosebită bunăstării animalelor care sunt implicate în procesul de producție, iar asta rezultă într-un produs, respectiv carnea de pui, de o calitate superioară.

Facem tot ce putem pentru a evita risipa, dar atunci când o producem, mai degrabă decât să o trimitem la depozitele de deșeuri, o tratăm ca pe o resursă care poate fi reutilizată sau reciclată, ori de câte ori este posibil.

 

Sistemul de creștere a animalelor

La Vanbet asigurăm un sistem de creștere a păsărilor complet integrat care cuprinde 3 generații – ouă, părinți (utilizați pentru reproducere) și pui de carne (utilizați pentru producția de carne).

Controlul bolilor și biosecuritatea sunt o parte vitală a producției noastre de animale. Fermele noastre de păsări se mândresc cu implementare de măsuri importante de control.

Fermierii noștri, cu profesionalism si seriozitate, asigură cea mai bună calitate întelegând  ca aceasta înseamnă să răspundă la nevoile și cerințele clienților.

 

Rămânem dedicați inițiativelor de protecție a mediului:

  • Păsări în aer liber
  • Fabrica de nutrețuri combinate și furaje de calitate înaltă
  • Plantarea copacilor – gard viu, garduri, copaci
  • Stabilirea de standarde înalte pentru dezvoltare și investiții agricole