Descriere
Brânză maturată din lapte de vacă
din lapte de
vacă
Volume disponibile
vrac
Maturare
3, 6, 9, 12 luni
Se păstrează
+2 .. +6 °C
Brânză maturată din lapte de vacă
Dupa deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma în decurs de 3 zile. A se păstra la temperatura de: +2…+6°C
Bogată în grăsimi și cu o textură onctuoasă, brânza maturată din lapte de vacă are o savoare aparte alături de nuci, struguri sau un vin alb cu arome florale sau fructate.
Ingrediente: lapte de vacă pasteurizat, sare, fermenți lactici atent selecționați, cheag.
Branza maturata ,este o inițiativă importantă pentru noi, prin care ne dorim să contribuim la dezvoltarea gusturilor consumatorilor noștri și să îi încântăm cu experiențe cât mai autentice și pozitive
Vanbet înseamnă calitate asigurată de pasiune, dăruire, dragoste și hărnicie. În plus, înseamnă o familie de 1.800 de oameni. Fiecare dintre noi poartă pe umeri o responsabilitate imensă!
Avem misiunea de a garanta calitatea excelentă a produselor pe care le aducem pe piață.
Și reușim! De ce?
Pentru că pornim de la furcă, până să ajungem la furculiță.
Avem ferme proprii și muncim 24/24 de ore pentru a ne sigura că produsele ce ajung la clienții noștri sunt cele pe care le-am duce cu bucurie și celor mai iubite persoane din viețile noaste.
Informații suplimentare
Marci | |
---|---|
Tip de lactate | |
Tip de produs |