Anunt Public – Ferma Furcenii Noi

ANUNŢ PUBLIC

SC VANBET SRL, titular al proiectului ,,Schimbarea sistemului de creștere a găinilor oua consum din hala H3 – si anume din sistem de creștere la sol in sistem de creștere tip voliera – in cadrul Fermei Furcenii Noi, com. Cosmești, jud. Galați”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare fără evaluarea impactului asupra mediului, de către A.P.M Galați, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul, ”Schimbarea sistemului de creștere a găinilor oua consum din hala H3, si anume din sistem de creștere la sol in sistem de creștere tip voliera”, propus a fi amplasat in loc. Furcenii noi, com. Cosmești, jud. Galați.

Proiectul deciziei de încadrare si motivele care o fundamentează pot fi consultate la următoarea adresa de internet http://www.anpm.ro/web/apmgalati/drafturi-acte-reglementare.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare in termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a A.P.M. Galați, pe email office@apmgl.anpm.ro sau fax 0236 471 009.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *