Brânză maturată din lapte de capră

Element important al oricărui platou de brânzeturi. Are un gust intens și echilibrat, puțin picant, o textură fermă și fărâmicioasă.

Ingrediente: lapte de capră pasteurizat, sare, fermenți lactici atent selecționați, cheag.

Descriere

Brânză maturată din lapte de capră

După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma în decurs de 3 zile. A se păstra la temperatura de: +2…+6°C

 

Brânză maturată din lapte de capră

Element important al oricărui platou de brânzeturi. Are un gust intens și echilibrat, puțin picant, o textură fermă și fărâmicioasă.
Ingrediente: lapte de capră pasteurizat, sare, fermenți lactici atent selecționați, cheag.

Este o inițiativă importantă pentru noi, prin care ne dorim să contribuim la dezvoltarea gusturilor consumatorilor noștri și să îi încântăm cu experiențe cât mai autentice și pozitive.

Vanbet înseamnă calitate asigurată de pasiune, dăruire, dragoste și hărnicie. În plus, înseamnă o familie de 1.800 de oameni. Fiecare dintre noi poartă pe umeri o responsabilitate imensă!
Avem misiunea de a garanta calitatea excelentă a produselor pe care le aducem pe piață.
Și reușim! De ce?
Pentru că pornim de la furcă, până să ajungem la furculiță.
Avem ferme proprii și muncim 24/24 de ore pentru a ne sigura că produsele ce ajung la clienții noștri sunt cele pe care le-am duce cu bucurie și celor mai iubite persoane din viețile noaste.Brânză maturată din lapte de capră