Iaurt de capra

Iaurt de capra
Iaurt de capra

Iaurt de capra

Ingrediente: lapte pasteurizat de capră și fermenți lactici selecționați. Grăsime min. 4%. Fără conservanți, coloranți sau lapte praf.
Iaurt natural de capră 4% grăsime. Fără conservanți, coloranți sau lapte praf.
Grăsimile și proteinele conținute sunt mai ușor de digerat decât cele din laptele de vacă. Iaurtul de capră are o textură mai bogată, mai cremoasă și mai catifelată.Este recomandat atât în alimentația copiilor, cât și în dietele convalescente.
Este o sursă naturală de calciu și vitamina B2.
Conține acizi grași care combat microbii din organism.

Fabrica de lapte a apărut din pasiunea pentru gust, produse naturale și sănătoase, respectul pentru tradiții și familie.

Vanbet aduce la dispoziția românilor lactate de calitate superioară.

Producția este atent urmărită, începând cu hrănirea caprelor, oilor, vacilor și a bivolitelor și până la obținerea brânzeturilor, astfel fiind asigurată transparența procesului de fabricare.

Vanbet înseamnă calitate asigurată de pasiune, dăruire, dragoste și hărnicie. În plus, înseamnă o familie de 1.800 de oameni. Fiecare dintre noi poartă pe umeri o responsabilitate imensă!
Avem misiunea de a garanta calitatea excelentă a produselor pe care le aducem pe piață.
Și reușim! De ce?
Pentru că pornim de la furcă, până să ajungem la furculiță.
Avem ferme proprii și muncim 24/24 de ore pentru a ne sigura că produsele ce ajung la clienții noștri sunt cele pe care le-am duce cu bucurie și celor mai iubite persoane din viețile noaste.