Pui cu crestere lenta
Crescut la sol şi hrănit cu furaje naturale
Puiul cu crestere lentă este crescut minim 65 zile, are carnea mai compactă – nu este la fel de afânată ca aceea a puiului convențional, crescut maxim 42 de zile, iar sistemul osos se dezvoltă mai bine și, chiar daca nu ajunge la maturitate, are un conținut mai mare de substanțe minerale. Din acest motiv si zicala: “Găina bătrână face ciorba mai buna”.
Pui Grill (Puiul Haiducesc)
Conține: Carcasă eviscerată, fără cap, gât, picioare și organe interne.
A se consuma numai după tratament termic (fierbere, prăjire sau coacere).
În funcţie de starea termică a produsului la cumpărare păstraţi produsul la frigider (0 – 4 °C).
Vanbet înseamnă calitate asigurată de pasiune, dăruire, dragoste și hărnicie. În plus, înseamnă o familie de 1.800 de oameni. Fiecare dintre noi poartă pe umeri o responsabilitate imensă!
Avem misiunea de a garanta calitatea excelentă a produselor pe care le aducem pe piață.
Și reușim! De ce?
Pentru că pornim de la furcă, până să ajungem la furculiță.
Avem ferme proprii și muncim 24/24 de ore pentru a ne sigura că produsele ce ajung la clienții noștri sunt cele pe care le-am duce cu bucurie și celor mai iubite persoane din viețile noaste.