Slaninuta de casa

Slaninuta de casa
Slaninuta de casa
Produs fiert si afumat.
Ingrediente: slănină piept porc, sare, condimente naturale.
Atât de blamata slănină de porc, consumată din greu de strămoşii noştri, are, de fapt, proprietăţi curative. Chiar dacă nu ţine la siluetă, acest aliment natural, fără chimicale sau E-uri, conţine din plin retinol, niacină, tiamină, seleniu, riboflavină, potasiu, fosfor şi calciu.
Pentru a profita cu adevărat de proprietăţile sale, este ideal să fie consumată în cantităţi moderate, întrucât 100 de grame de slănină are nu mai puţin de 408,3 kcal şi 36,88 %  grăsimi. Pe de altă parte, aceeaşi cantitate oferă şi 12,44 %  proteine.
Slaninuta de casa STOLNIC
Vanbet înseamnă calitate asigurată de pasiune, dăruire, dragoste și hărnicie. În plus, înseamnă o familie de 1.800 de oameni. Fiecare dintre noi poartă pe umeri o responsabilitate imensă!
Avem misiunea de a garanta calitatea excelentă a produselor pe care le aducem pe piață.

Și reușim! De ce?

Pentru că pornim de la furcă, până să ajungem la furculiță.
Avem ferme proprii și muncim 24/24 de ore pentru a ne sigura că produsele ce ajung la clienții noștri sunt cele pe care le-am duce cu bucurie și celor mai iubite persoane din viețile noaste.
La Vanbet ne-am îngrijit întotdeauna de sănătatea clienților noștri. Datorită tehnologiei avansate, produsele noastre sunt sărace în grăsimi și colesterol și sunt sănătoase și gustoase.
Scopul companiei noastre este de a furniza produse sănătoase, bogate în substanțe nutritive vitale, realizate din ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate.
Dacă urmezi o dietă și preferi produsele cu conținut scăzut de grăsimi îți recomandăm preparatele din carne de pui STOLNIC.
Întregul proces de producție este gestionat și supravegheat de o echipă de specialiști atent selectați. Datorită implicării lor și calificărilor înalte, îndeplinim cele mai înalte standarde de calitate.
Planificarea producției se realizează cu câteva luni în avans, ceea ce ne permite să livrăm produse proaspete care îndeplinesc toate cerințele clienților.