VANBET SRL a aniversat 15 ani de activitate

Cu ocazia împlinirii a 15 ani de activitate neîntreruptă SC VANBET SRL, prin administrator Bogos Fănel a organizat la Restaurant Serena-Maria din sat Gara Banca, com. Banca, Jud. Vaslui un eveniment în cadrul căruia s-a dorit a se mulțumi tuturor partenerilor și colaboratorilor de afaceri, furnizori, clienți și angajații societății, pentru buna colaborare de-a lungul anilor.

În cadrul evenimentului a avut loc o decernare de premii, constând în plachete aniversare și diplome, atât pentru colaboratori (cel mai longeviv colaborator, cel mai fidel client, client VIP, etc), cât și angajați (pentru devotament, perseverență, respect și loialitate).

În timpul evenimentului și-a făcut apariția și mascota VANBET, respectiv PUIUL CAMPION, prima marcă înregistrată în Registrul mărcilor, cu data de 19.12.2014.
De amintit, ca domnul BOGOS FĂNEL a interpretat Imnul VANBET, compus cu ocazia organizării acestui eveniment.
La eveniment au participat și o parte din autoritățile locale, inclusiv presa.

Domnul BOGOS FĂNEL a deschis evenimentul cu un interviu dat presei și a continuat cu un discurs emotionant, în care a povestit istoria societății VANBET, de când a luat ființă și până în zilele noastre.

“Am pornit pe acest drum, al crescătorilor de păsări, pe propriile forțe, ca să spun așa. Singur m-am documentat despre ce mănâncă puii, cât mănâncă, cât de repede se întoarce investiția. Așa am început să cresc pui. La început am avut 500 de pui pe care i-am crescut în casă, într-o cameră special amenajată pentru ei. Eu le dădeam mâncare, apă, eu aveam grijă să nu le fie frig. Țin minte cã noaptea, când se lăsa frigul, mă trezeam și puneam lemne pe foc, să le fie cald. Acum, când mă uit că totul e automatizat, îmi dau seama ce greu a fost la început”, își amintește patronul Vanbet de vremurile când căldura la păsări nu era programată din butoane, ci de lemnele puse în sobă. Și-a format propria strategie de dezvoltare creînd un circuit închis, de la sistemul de incubație – ferma de creștere și reproducție păsări-FNC-uri, până la abatorizare.
Atât colaboratorii, cât și angajații prezenți la acest eveniment au avut pregătite surprize pentru domnul BOGOS FĂNEL, constând în plachete, diplome, statuete, etc.

Evenimentul s-a încheiat cu o petrecere pe cinste în compania Formației Milenium de la Chișinău.

[su_custom_gallery source=”media: 3152,3153,3154,3155,3156,3157,3158,3159″ link=”lightbox” width=”250″ height=”167″ title=”never”]